Dorien (tweede van links) met haar collega's Giovana, Marianne, Maria, Rachèl en Brenda.
Dorien (tweede van links) met haar collega's Giovana, Marianne, Maria, Rachèl en Brenda. ((Foto: Evert Ruis))

Dorien 40 jaar in dienst bij TUI

PURMEREND - Zoals elke dag meldde Dorien Hinkens zich dinsdagochtend bij haar werkgever reisbureau TUI aan de Purmerendse Kaasmarkt. Prettig verrast was ze bij binnenkomst, toen ze overal in het pand ballonnen en slingers ontdekte.

Natuurlijk wist ze meteen wat de achtergrond was van de aankleding. Dorien is 40 jaar in dienst van de reisorganisatie. Reden voor haar collega's om een bescheiden maar gemeend feestje voor haar te organiseren. Zo was er taart voorzien van een foto van de jubilaris, champagne en een mand vol met producten dingen. "Ik ben dol op lekkere dingen, zoals een wijntje, kaas en nootjes. Maar er zat ook een reischeque in. Zó lief van mijn collega's", aldus Dorien.

Dorien Hinkes begon 40 jaar geleden bij TUI in IJmuiden. Vanaf die periode tot nu heeft ze achtereenvolgens reislustige klanten in Hoorn, Alkmaar en nu sinds twee jaar in Purmerend van goede adviezen voorzien. "Ik bewaar aan alle kantoren goede herinneringen en heb het hier in Purmerend ook goed naar mijn zin. Leuke collega's en leuke klanten. Ik woon in Bergen, maar ga telkens met veel plezier naar Purmerend."

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten