Het zwembad krijgt een spannende sfeer.
Het zwembad krijgt een spannende sfeer. ((Foto: Pim de Vries))

AquaDisco Halloween in Leeghwaterbad

PURMEREND - Vrijdagavond 18 oktober is er voor stoere kinderen in het Leeghwaterbad het dansfeest AquaDisco Halloween! Deze vrijdag voor de herfstvakantie krijgt het Leeghwaterbad 's avonds een spannende sfeer door de aanwezigheid van zombies en spoken en het door LEDverlichting rood gekleurd water in het recreatiebad. Deze AquaDisco! is niet geschikt voor kinderen die snel bang zijn.

Voor de AquaDisco! zijn de deuren van het zwembad in Purmerend vrijdag 18 oktober open vanaf 18.30 uur. De AquaDisco Halloween! begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 5,50 is er in Halloweensfeer vette, spannende dansmuziek, liggen er pompoenen en is het water door LEDverlichting rood gekleurd. De toegangskaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad.

De kinderen kunnen zelf hun favoriete spannende muziek aanvragen via info@spurd.nl, aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of tijdens de AquaDisco! aan de dj. Hoe eerder de aanvraag er is, hoe meer kans dat de muziek is te horen tijdens de AquaDisco Halloween!.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zwembandjes om én zijn vergezeld door een betalende volwassene in zwemkleding. Dit jaar is er na vrijdagavond 18 oktober nog twee keer AquaDisco! in het Spurd-Leeghwaterbad, namelijk 15 november en 20 december.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten