Familiebedrijven zijn bezig met hun eigen specifieke thema's.
Familiebedrijven zijn bezig met hun eigen specifieke thema's. ((Foto: aangeleverd))

Matthijs Vink bij 'Ondernemen is topsport'

PURMEREND - Passie, talent en discipline zijn belangrijke voorwaarden voor succes. Dat weten niet alleen ondernemers, maar ook topsporters. Om die reden heeft de Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland voormalig tophandballer Matthijs Vink uitgenodigd om op donderdag 31 oktober a.s. in Purmerend te spreken over de overeenkomsten tussen topsport en het ondernemerschap in familiebedrijven.

De Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland is opgericht om op een informele manier met elkaar te sparren over specifieke thema's die spelen in het familiebedrijf, waardoor familiale ondernemers van elkaar kunnen leren, hetgeen hun positie en hun bedrijf economisch versterkt. Familiebedrijven zijn per definitie ontstaan uit ondernemerschap, door kansen te zien en te pakken, door door te zetten, ook als het tegen zit. Je zou dus kunnen zeggen dat discipline, naast ondernemerschap vanuit passie en talent, aan de basis heeft gestaan van het succes van de meeste succesvolle familiebedrijven.

Matthijs Vink

Gastspreker Matthijs Vink is een zeer onderhoudende spreker die de parallellen tussen topsport en ondernemerschap beeldend kan vertellen en je daarmee kan helpen groeien als ondernemer. Hij speelde vele jaren op het allerhoogste niveau in de wereld handbal. Hij zette een punt achter zijn profcarrière bij Volendam in 2016. Tussen 2004 en 2014 kwam Matthijs Vink in totaal 70 maal uit voor het nationale team.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 31 oktober van 16.30 uur tot circa 21.30 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en er is volop gelegenheid je netwerk verder te verdiepen en uit te breiden.

Plaats van handeling wordt bekend gemaakt na aanmelding. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Wel het verzoek om je deelname voor vrijdag 25 oktober 2019 te bevestigen via info@vfnh.nl Alle ondernemers van familiebedrijven zijn van harte welkom.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten