Kunst na Arbeid uit Purmerend.
Kunst na Arbeid uit Purmerend. (Foto: aangeleverd)

Kunst na Arbeid geeft concert in Zaandam

ZAANDAM/PURMEREND - Op vrijdagavond 15 november geeft Harmonie Soli Zaandam in samenwerking met Kunst na Arbeid uit Purmerend een concert in de Noorderkerk in Zaandam. Aanvang 20.00 uur.

Muziekvereniging Kunst na Arbeid is een uniek fanfareorkest in Purmerend. Het gezelschap treedt regelmatig op diverse locaties op en doet dat vaak in samenwerking met solisten, koren of een ander orkest. Dat geldt eveneens voor Harmonie Soli Zaandam. Het orkest speelt diverse muziekgenres uit de 3e en 4e divisie. Daarnaast verzorgt Soli Zaandam diverse optredens bij onder andere 'Ik Toon-maand' en het festival 'Muziek op de Gracht' in het hartje van Zaandam.

In samenwerking met de dirigent Remco de Jager en John Brouweren van Soli Zaandam is er een bijzonder afwisselend programma samengesteld, waaronder Trombola (Jan Bosveld), Pentagram (Johan de Meij) en Church Walk (Simon Kerwin).

De Noorderkerk is gevestigd aan de Heijermansstraat 127 in Zaandam. De zaal gaat om 19.30 open. Voor meer informatie ga naar http://www.kna-purmerend.nl/ of http://www.solizaandam.nl en volg ons op Facebook.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten