Opnieuw een voorstelling van Bambie met live muziek.
Opnieuw een voorstelling van Bambie met live muziek. ((Foto: Artist))

Frou Frou van Bambie in De Verbeelding

PURMEREND - Zaterdag 9 november staat Frou Frou van Theatergroep Bambie in De Verbeelding. Een romantische voorstelling van een Fellini personage met prachtige cellomuziek en poëzie, maar ook weemoed en humor. Aanvang 20.30 uur.

Na Bambie is Back! brengt het gezelschap opnieuw een voorstelling met live muziek. Jochem Stavenuiter speelt een bejaarde clown van het surrealistische soort die filosofeert over het (circus-)bestaan. Twee virtuoze cellisten roepen met hun muziek dingen van vroeger bij hem op.

 Amber Docters van Leeuwen en Pepijn Meeuws spelen (eigen) cello-arrangementen van o.m. Debussy en Astor Piazzola. Frou Frou is gebaseerd op clowns uit Fellini-films en op Harry Ikink, een illustere oude oom van Jochem met een dichterlijke inborst.

Idee en spel: Jochem Stavenuiter Cello: Amber Docters van Leeuwen, Pepijn Meeuws Tekst: Jochem Stavenuiter, Ko van den Bosch, Harry Ikink Eindregie: Hans Man in 't Veld.

Voor meer info raadpleeg www.bambie.nu


De Verbeelding (P3), Purmersteenweg 17-19 in Purmerend. Kaarten kosten € 15,50 (vriendenpas/CJP/65+ € 13,50). Prijzen zijn inclusief reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten