Vader Dennis en zoon Daan van Marle aan tafel bij Carola de Ruijter en Jaap Sluis.
Vader Dennis en zoon Daan van Marle aan tafel bij Carola de Ruijter en Jaap Sluis. ((Foto: Han Giskes))

Groot dromen en omdenken thema's bij NV Purmerend

PURMEREND - De ondernemerstalkshow NV Purmerend beleefde maandag een grote diversiteit aan tafelgasten.

Groot dromen en omdenken waren regelmatig gehoorde kreten tijdens het door Carola de Ruijter (Familiezaken) en Jaap Sluis gepresenteerde en uiterst vermakelijke uurtje in de kleine zaal van theater De Purmaryn.

Achtereenvolgens Henk Bart (Wijnimport J. Bart), Bernhard Klaassen (Regionaal Platform Cybercrime Noord-Holland), Marije Sliphorst (Abma Advocaten), Dennis (R2B) en Daan (DJVM) van Marle, Miep Boerkamp (De Purmaryn), Bill Duin (Podobrace Group) en Dirk Tuip (H20 Esports stadium Purmerend) werden gedurende zes minuten aan een aantal prangende vragen onderworpen.

De tendens in alle gesprekken was 'doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg'. Dat lijkt onmogelijk te combineren met termen als groot dromen en omdenken, maar de gasten aan tafel bewezen dat dit goed kan samengaan.

Om te horen hoe mensen als Henk Bart, Dennis van Marle, Bill Duin, Marije Sliphorst en Dirk Tuip in het (zakelijke) leven staan, is een lust voor het oor. Juist om die reden was de recente editie van NV Purmerend een van de allerbeste!

Voor een uitgebreid artikel over de laatste editie van NV Purmerend zie Regio Zaken Waterland van 22 november.  

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten