Turncentrum Waterland op zoek naar nieuw talent

Algemeen
De vereniging is op zoek naar nieuw talent.
De vereniging is op zoek naar nieuw talent. (Foto: aangeleverd)

REGIO - In 2017 heeft Gymnet Purmerend samen met Turncentrum Waterland de nieuwe turnzaal van De Beuk in Purmerend in gebruik genomen. Een prachtige trainingsaccommodatie waar zowel door de jongste talenten als meest geroutineerde turners en turnsters optimaal getraind kan worden!

Stichting Turncentrum Waterland is een samenwerkingsverband tussen de twee gymnastiekverenigingen Gymnet Purmerend en Hercules Beemster aangaande de hoogste turnniveau's. De samenwerking bundelt kwaliteit, knowhow en mankracht en biedt talenten uit Purmerend, Beemster en wijde omgeving optimale mogelijkheden om zich samen met andere talenten te ontplooien. Er hebben zich al 100 turners en turnsters aangesloten bij Turncentrum Waterland. Daarnaast zijn er 10 gekwalificeerde trainers, trainers in opleiding en assistent-trainers aan het turncentrum verbonden en wordt er professionele begeleiding op het gebied van voeding en fysiotherapie geboden.

22 turners en turnsters van Turncentrum Waterland hebben afgelopen seizoen deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen!! Er werden in totaal maar liefst 20 medailles in de wacht gesleept!

Turncentrum Waterland wil ook graag in de toekomst deze mooie prestaties voortzetten en is altijd op zoek naar nieuw turntalent! Turncentrum Waterland organiseert daarom op zaterdag 16 november van 14.00 tot 16.00 uur een instuif in de turnhal van multifunctioneel centrum de Boomgaard in Zuidoostbeemster voor meisjes en jongens van 5 tot en met 7 jaar. Er zal gekeken worden naar kracht, lenigheid en bewegingsgevoel en talentjes kunnen vervolgens nog voor de kerstvakantie een proefperiode van 5 weken bij de selectie gaan trainen en op speelse wijze een begin maken met de basisbewegingen van het turnen. Natuurlijk krijgen alle deelnemers een gratis proefles aangeboden bij onze recreatief turngroepen.

Aanmelden voor de turninstuif op 16 november in Zuidoostbeemster kan door te mailen naar info@turncentrumwaterland.nl of te appen naar tel 06 22 86 03 03.