De winnaars.
De winnaars. ((Foto: aangeleverd))

Jannie Schulte en Harry Muller kegelkampioenen

PURMEREND - Afgelopen week werden er op de kegelbaan van partycentrum Slot Purmersteijn door zo'n 90 kegelaars uit Noord-Holland Noord gestreden om de Marktstadtrofee. Het waren Jannie Schulte van De Doele en (wederom) Harry Muller van Alles Vlak die tot kampioen werden uitgeroepen.

De vijf beste kegelaars, bij zowel de dames als de heren, en de winnaars van de vorige editie stonden uiteindelijk afgelopen zaterdag in de finale waar zo'n 40 ballen gegooid moesten worden om uit te maken wie de kampioen van 2019 werd.
Onder grote belangstelling scoorde Jannie Schulte 301 hout op overtuigende wijze. Zij werd gevolgd door de Purmerendse Rina Verra van Alle Negen met 296 hout. Marijke Tenniglo, eveneens uit Purmerend en speelster van de Kolenkit, werd, met een score van 285 hout, derde.

Opnieuw Muller

Bij de heren was opnieuw de Purmerender Harry Muller spekkoper; voor de vijfde opvolgende keer besliste hij de wedstrijd. Dit keer met een score van 325 hout. Tweede werd Dirk Groot van 't Gouden Klouwtje met 302 hout en met een score van 301 hout gevolgd door Alkmaarder Frits Kaandorp.
Na afloop werden de prijzen door John Korver van de Stichting Purmerend Marktstad aan de trotse winnaars uitgereikt.
Al met al wederom een mooi resultaat voor de Purmerendse kegelaars!

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten