Inloopcafe 55+

PURMEREND - Zondag 17 november is er weer een inloopcafé voor alleengaanden van 55 jaar en ouder. Plaats van handeling is het gebouw van Wij Allemaal aan de Burg. D. Kooimanweg 11 in Purmerend.

Het viertal Nel, Gonnie, Tonnie en Rinskje organiseren sinds drie jaar dit inloopcafé. "Het is natuurlijk geen echt café, want we zitten in een prachtige ruimte van Wij Allemaal.", aldus Rinskje.

Elke keer thema

Het café is voor diegenen die echt alleengaand zijn en de zondag over het algemeen een saaie dag vinden. Het organiserende kwartet zorgt elke keer voor een thema om er een fijne middag van te maken. Er zijn al verschillende thema's geweest, van brunches tot een wandeling en (dia-)presentaties.

Entree gratis

De entree is gratis en bezoekers krijgen een kopje koffie of thee met een koekje. Voor een drankje wordt een kleine vergoeding gevraagd. "Met dit geld kunnen wij dan weer een hapje presenteren", is de uitleg.

Annie MG Schmit

Op zondag 17 november komt iemand ons vertellen over het leven van Annie MG Schmidt. Nel, Gonnie, Tonnie en Rinskje hopen dat meer mensen naar het inloopcafé komen.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten