De wintermarkt is een goede gelegenheid om alvast in de kerstsfeer te komen.
De wintermarkt is een goede gelegenheid om alvast in de kerstsfeer te komen. (aangeleverd)

Wintermarkt Odion al jaren een begrip

PURMEREND - Op vrijdagmiddag 15 november kun je je hart ophalen tijdens de Wintermarkt bij dagactiviteitencentrum (DAC) De Steiger en De Noordster van Odion in Purmerend. De markt, die traditiegetrouw in november plaatsvindt, is vanwege de gezelligheid en de prachtige en ambachtelijke producten al jaren een begrip in de regio.

Op de markt vind je allerlei handgemaakte producten van De Steiger en De Noordster, maar ook van DAC De Boerderij uit Middenbeemster die voor de gelegenheid met allerlei winterse producten aansluit. Keramiek, houtproducten, kaarten, kunst, vogelvoerproducten, kaarsen, textiel; er is voor ieder wat wils. De Wintermarkt is de perfecte gelegenheid om alvast cadeautjes voor de feestdagen in te kopen of inspiratie op te doen voor een extra gezellige sfeer in huis tijdens de donkere dagen.

Aan de innerlijke mens wordt natuurlijk ook gedacht. Op de markt zijn er huisgemaakte taarten en koekjes verkrijgbaar en je kunt terecht bij het naastgelegen eetcafé De Andere Oever van Odion voor een kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. Zo maak je van de Odion Wintermarkt een gezellig dagje uit.

Laat je verrassen en kom op vrijdag 15 november van 13.00 tot 15.00 uur naar de Odion Wintermarkt!  Adressen: Oeverlanden 124 en Landsmeerstraat 3 te Purmerend. Deze locaties liggen op een steenworp afstand van elkaar. De entree is gratis, maar houd er rekening mee dat je niet kunt pinnen.

Bij DAC De Steiger, De Noordster en De Boerderij werken mensen met een verstandelijke beperking. De producten op de Odion Wintermarkt worden voor 80% door de cliënten zelf gemaakt. Zo heb je altijd een uniek en eerlijk product in handen. De makers, waarvan een deel op de Wintermarkt aanwezig is, kunnen met veel enthousiasme over de producten vertellen.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten