Open dag sportschool YourPerfection

PURMEREND - Op zaterdag 16 november organiseert sportschool YourPerfection een open dag. Van 10.00 tot 16.00 is er van alles te beleven in de vestiging aan de Van IJsendijkstraat 154.

Zo zijn er gratis clinics te volgen en leuke prijzen te winnen. Wie zich op deze dag inschrijft, betaalt bovendien geen inschrijfgeld en krijgt de eerste 2 weken van het abonnement cadeau.

YourPerfection werd dit jaar in maart opgestart door Yassine Alilouch (31) en zijn echtgenote Danielle van Driest (29).

In een intieme, maar volledig uitgeruste sportzaal worden hier tal van groepslessen gegeven voor zowel kinderen, tieners, volwassenen als ouderen. De lessen worden gegeven door Yassine en zijn team, dat bestaat uit gerenommeerde, zeer ervaren trainers. Yassine vertelt: "Het was altijd al een droom van mij om een eigen sportschool te hebben. Maar het valt niet mee om in Purmerend te concurreren met het aanbod dat er al is. Toch groeit het aantal leden aanzienlijk. Mijn team en ik zijn gespecialiseerd in groepslessen, maar ook in Personal Training en zogenaamde 'Small Group trainingen'. Dat zijn trainingen voor groepjes van maximaal 5 personen, zodat men de energie pakt van samen trainen maar toch in een intiem gezelschap traint en de persoonlijke aandacht krijgt."

Onlangs is ook Team Leijdekker, die gespecialiseerd is in Jiu Jitsu, in YourPerfection geïntegreerd. "Omdat ik zelf een vechtsportachtergrond heb, is dit een belangrijk onderdeel van mijn sportschool. Toen Team Leijdekker op mijn pad kwam, leek me dit een mooie kans om het lesaanbod uit te breiden. Naast Kickboksen en Boksen, bieden wij nu ook Jiu Jitsu aan." 

Tijdens de Open Dag kan men onder meer een worp leren uit de Jiu Jitsu en zijn er diverse challenges waaronder 'The Look'. Dat is een blik die boksers met elkaar uitwissselen voor een wedstrijd. Wie de beste look heeft, wint een leuke prijs.

Naast vechtsport biedt YourPerfection ook populaire lessen aan zoals Bootcamp en krachttraining. Ook biedt de sportschool bedrijfstrainingen en trainingen voor speciale doelgroepen, zoals o.a. ouderen, moeilijk opvoedbare kinderen en minder begaafden.

Voor meer informatie, en het complete programma op de Open Dag, kijk je op www.yourperfection.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten