Vorig jaar werden de kerstbroden ook tijdens Winters Purmerend verkocht. De afloop was succesvol want in totaal werden 1.100 stollen verkocht.
Vorig jaar werden de kerstbroden ook tijdens Winters Purmerend verkocht. De afloop was succesvol want in totaal werden 1.100 stollen verkocht. ((Foto: Han Giskes))

Koop een kerstbrood en steun KiKa

REGIO - Al sinds jaren zetten Inge en Bart Tishauser, Kees Oudewortel en Thomas Schreuder zich in voor KiKa oftewel de organisatie die alles in het werk stelt om kinderkanker tegen te gaan. Naast meedoen aan diverse sponsorlopen organiseert het viertal ook dit jaar een kerstbrodenactie. Koop een kerstbrood voor een tientje en steun voor de helft van dat bedrag KiKa. Dát is de sympathieke boodschap van Inge, Bart, Kees en Thomas. Vorig jaar hadden ze geen klagen, want toen ging de actie als de brandweer. Liefst 1.100 kerstbroden werden verkocht. Zodat € 5.500,- kon worden overgemaakt op de rekening van KiKa.

In ons land krijgen jaarlijks ruim 550 kinderen te maken met kanker. Thans geneest 75% van hen. KiKa is van mening dat dit percentage flink omhoog moet en kan. De organisatie werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker gericht op minder pijn tijdens de behandelingen. Maar ook meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Bedrijven

Om die reden stelt het kwartet aan iedereen, particulier en bedrijf, de vraag 'Koop jij een kerstbrood en steun je daarmee KiKa?' "We kunnen ons voorstellen dat bedrijven de actie van harte ondersteunen en misschien meer dan een kerstbrood bestellen. Wij zorgen dan dat bij het kerstbrood een uiting wordt gevoegd die aangeeft dat het bedrijf KiKa een warm hart toedraagt", aldus Bart Tishauser.

Goede kwaliteit

De kerstbroden komen van Banketbakkerij Mastenbroek, met vestigingen in Purmerend, Edam en Monnickendam. Met andere woorden: kwaliteit is bij voorbaat een garantie. De broden worden in de week voorafgaand aan kerst afgeleverd. Betaling gebeurt bij aflevering.

Bestellen

De kerstbroden kunnen besteld worden door een mail te sturen naar kikakerstbrood@gmail.com Of door te reageren op het bericht dat Tishauser op Facebook heeft gepost.

Tot slot nog een extra service. Indien gewenst komt Bart Tishauser de bestelling persoonlijk brengen

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten