Het grootste meezingfeest van het jaar vierde haar 15e verjaardag.
Het grootste meezingfeest van het jaar vierde haar 15e verjaardag. ((Foto: aangeleverd))

Win 15 jaar Toppers In Concert op cd

REGIO - Hét meezingfeest van het jaar is jarig! Om dit te vieren kwamen de Toppers met 'The best of' Jubilieumeditie van Toppers In Concert met onder anderen The Weather Girls, Snollebollekes, Voice of Hollandwinnaar Jimi Bellmartin en T-Spoon op de markt. Nu te winnen voor onze lezers, bezoekers van de website en volgers op Facebook.

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni van dit jaar vierden Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit, oftewel de Toppers, groots het 15-jarig bestaan van dit typische Johan Cruijff ArenA-feestje. 'Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar' is al die jaren een groot succes en nog lang niet aan erosie onderhevig.

Allerbeste meezingers

Samen met 65.000 feestvierders maakte het kwartet er een ouderwetse 'knalfuif' van die zijn weerga niet kende. Natuurlijk zong iedereen uit volle borst mee en swingde mee met 's werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

De cd-box die naar aanleiding van deze verjaardag is samengesteld is te winnen. Stuur een e-mail naar redactiepurmerend@rodi.nl en wie weet ben je in je eigen huiskamer of in de auto binnenkort deelgenoot van het grootste meezingfeest van Nederland.

DVD

Volgende week presenteren we de dvd van het feest in de Johan Cruijff ArenA. Let dus ook volgende week goed op de krant en houdt website en Facebook in de gaten.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten