Dolle blijdschap bij Arwin Versteijne en zijn medewerkers, nadat de uitslag bekend werd.
Dolle blijdschap bij Arwin Versteijne en zijn medewerkers, nadat de uitslag bekend werd. ((Foto: aangeleverd))

BRASA Purmerend weer uitgeroepen tot beste horecabedrijf van NH

PURMEREND - Opnieuw succes voor Arwin Versteijne en zijn medewerkers. BRASA Purmerend aan de Koemarkt is maandagavond als 9e geëindigd in de Café Top 100. Hiermee is de Purmerendse horecagelegenheid als 1ste geëindigd van Noord-Holland en mag zich provinciaal winnaar noemen. De verkiezing werd gehouden in Hart van Holland in Nijkerk.

Dat maakte het horecavakblad Misset Horeca gisteravond tijdens de jaarlijkse Misset Horeca Cafe Top 100. "Wij zijn ontzettend blij en trots met dit resultaat…..", zegt eigenaar Arwin Versteyne van BRASA.

De verkiezing van de Cafe Top 100 dekt niet geheel de lading, want BRASA is niet een specifiek cafe maar meer een multifunctioneel horecabedrijf. Bij BRASA kan je overdag vanaf 9.00 uur terecht voor (zakelijk) ontbijt, een heerlijk kopje koffie, een smaakvolle lunch, zakelijke borrel of een gezellig diner.

Arwin Versteyne is dolblij met het resultaat. "Vorig jaar stonden we ook al in de Top 10 en nu zijn we de beste van Noord-Holland." Naast de fantastische klassering van de Café Top 100 behaalt BRASA ook al een aantal jaren top resultaten in de Terras Top 100. Afgelopen zomer wist dit Purmerendse horecabedrijf maar liefs de 2de plaats te veroveren. De continue prestaties zijn dus wat dat betreft geen toevalstreffer meer te noemen. BRASA vierde afgelopen jaar zijn 5-jarig jubileum met allerlei activiteiten en deze prestatie is de kers op de taart. Dat wil niet zeggen dat de ondernemer Arwin Versteyne en zijn team van zeer gedreven medewerkers tevreden zijn op nu achterover gaan leunen. Integendeel!

Uitbreiding

De afgelopen periode is Versteijne erin geslaagd om het naastgelegen pand (van Bardot) over te nemen. In de winter periode vindt de verbouwing plaats. Er komt een doorgang zodat BRASA over meer zitplaatsen kan beschikken (en natuurlijk een mooi en groter terras) en komt er ook gelegenheid om met groepen of een borrel te geven. Daarnaast zal BRASA zich nog meer gaan ontplooien als de horeca plek voor de wijnliefhebber. Maar liefst 20 'open' wijnen zijn vanaf het voorjaar te verkrijgen bij BRASA.

Al met al BRASA is nog lang niet klaar en verzadigd. "Deze prestatie vind ik te gek. Daar ben ik heel trots op. Het is ook een fantastische teamprestatie. Onze medewerkers verdienen echt een pluim voor hun inzet, passie en vakbekwaamheid'. Het is ook mooi en goed om te zien dat onze branche steeds professioneler wordt."

Roem van jury

De jury roemde BRASA om de gastvrijheid en de kennis van de medewerkers. Versteijne: "Zij volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld over bier, wijn en koffie. Daar besteden we veel aandacht aan.'"

Alle horecabedrijven die zich hebben ingeschreven voor de Café Top 100 krijgen bezoek van een mystery guest en daarna van de vakjury. De 125 best scorende bedrijven door de mysterie guests gaan door naar de tweede ronde en krijgen de vakjury op bezoek. Beide bezoeken zijn onaangekondigd en anoniem.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten