Pieter Grimbergen en zijn leerlingen staan te trappelen om zoveel mogelijk geld bijeen te spelen voor de VoorleesExpress. Ze hopen op een uitverkochte Taborkerk.
Pieter Grimbergen en zijn leerlingen staan te trappelen om zoveel mogelijk geld bijeen te spelen voor de VoorleesExpress. Ze hopen op een uitverkochte Taborkerk. ((Foto: aangeleverd))

Goede doelen concert ten bate van VoorleesExpress

PURMEREND - Alweer voor de vierde achtereenvolgende keer spelen pianoleerlingen van Pieter Grimbergen voor een goed doel. Op woensdag 27 november verzorgen zij een concert in de Taborkerk aan de Maasstraat. Het goede doel is de VoorleesExpress, een initiatief van de Bibliotheek. 

De basisscholieren spelen van 19.00 tot 19.40 uur, de leerlingen op het middelbaar onderwijs van 20.00 tot 22.00 uur. Volwassenen betalen € 10,- en kinderen € 5,-. De organisatie enthousiasmeert degenen die meer willen betalen. Het is immers voor het goede doel.

Telling na afloop

De opbrengst wordt onmiddellijk na het concert door een commissie geteld en wordt in het bijzijn van de bezoekers overhandigd aan een vertegenwoordiger van de VoorleesExpress. 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten