De cover van het fraaie boek vol leuke en interessante weetjes en feiten.
De cover van het fraaie boek vol leuke en interessante weetjes en feiten. ((Foto: aangeleverd))

Uniek boek voor alle Formule 1 fans

REGIO - Liefhebbers van Formule 1-races opgelet! Dit weekend verschijnt het boek 'Formule 1 Grand Prix 1948-2020 Zandvoort', geschreven en samengesteld door journalist Charles Sanders. Met mei 2020 in het verschiet, als de eerste Nederlandse Grand Prix sinds vele jaren weer in Zandvoort wordt gehouden, een absolute must. In het boek worden alle legendarische coureurs geportretteerd die op het circuit van Zandvoort hebben gereden. Purmerend op Zondag mag een aantal exemplaren van het boek onder haar lezers verloten.

Lezers kunnen exemplaar winnen door te mailen

Prins Bira, de eerste winnaar in 1948, tot Jim Clark, Niki Lauda en James Hunt. Zij en vele anderen komen aan bod in het fraai en rijk geïllustreerde boek van Sanders, die vele jaren voor De Telegraaf oorlogsverslaggever is geweest, maar die een 100% passie heeft voor auto- en motorraces. De auteur kreeg na meer dan 70 keer af te reizen naar een oorlogsgebied, te kampen met een posttraumatische stressstoornis. Momenteel schrijft Sanders managementboeken.

Geweldig geworden

"Dit zijpad, waar mijn ex-collega Paul Rijpkema het initiatief in heeft genomen, heb ik met veel plezier bewandeld. Het is geweldig geworden", aldus de auteur.

Uiteraard wordt in 'Formule 1 Grand Prix 1948-2020' vooruit geblikt op de race van volgend jaar mei in Zandvoort, inclusief onze nationale trots Max Verstappen. Ook voorgangers als Dries van der Lof, Carel Godin de Beaufort, Ben Pon, Jan Lammers, Gijs van Lennep, Huub Rothengatter en Michael Bleekemolen, alsmede vergeten verhalen, kregen een plekje in het boek.

Wilt je een exemplaar winnen? Stuur een mail naar redactiepurmerend@rodi.nl Het boek kost € 27,95 en is te bestellen op ad.nl/gpboek

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten