De nieuwe Céline Dion.
De nieuwe Céline Dion.

Voor de feestdagen nog een geweldige cd-box scoren

REGIO - Zoals u van ons gewend bent hebben we regelmatig lezersacties met boeken en cd-boxen. Dit keer en nog net voor 5 december heeft u liefst vier keer kans op het winnen van een van de cd-boxen. En wat voor boxen! Achtereenvolgens de allernieuwste van Céline Dion, Courage; de 34 grootste Hollandse Hits, de Top 4000 van 15 jaar Radio 10 en - speciaal voor de kinderen- de dubbel-cd Kidszone 2019. Wilt u een gokje wagen? Stuur dan een e-mail naar onze redactie en wie weet bent u binnenkort eigenaar van een van deze spiksplinternieuwe boxen.

Nieuwe Dion

Recent, op de dag dat haar Courage World Tour van start ging in Canada, bracht Céline Dion maar liefst drie nieuwe singles tegelijk uit: Imperfections, Lying Down en Courage. De tracks waren een voorproefje van haar langverwachte nieuwe album Courage, dat twee weken geleden uitkwam. Met Courage, haar eerste Engelstalige album in zes jaar, slaat Dion een nieuwe creatieve richting in. De plaat bevat een mix van prachtige ballads en edgy up-tempo tracks.

Hollandse Hits

Met maar liefst 34 nummers is het jaaroverzicht van Hollandse Hits een zeer complete compilatie. De grootste hits van 2019 staan op het album, verdeeld over 2 cd's. Blik even terug op het afgelopen jaar en zing lekker mee met onder anderen Frans Bauer, Marco Borsato, Wesley Bronkhorst, Tino Martin, André Hazes, John de Bever en Frank van Etten!

Kidszone 2019

De leukste hits voor de kids om lekker uit je bol te gaan. Het ideale cadeau voor Sinterklaas. Kidszone 2019. 50 knallers van hits op een dubbel-cd. Met Fource, Mylène & Rosanne, Kinderen voor Kinderen, de finalisten van het Junior Song Festival 2019, Stefania, K3, Max & Anne, Mabel en Amasing. Maar ook bekende sterren als Shawn Mendes, Marco Borsato & Armin van Buuren & Davina Michelle, Marcus & Martinus, Kygo & Whitney Houston en Susan en Freek.

Top 4000 van Radio 10

Tot slot komt aanstaande woensdag voor de 15e keer de Top 4000 van Radio 10 uit. Om dit jubileum te vieren zijn de belangrijkste tracks uit die 15 jaar verzameld op een fraaie 5 CD Box met alleen maar onvergetelijke klassiekers waaronder Paradise By The Dashboardlight van Meat Loaf, Goodnight Saigon van Billy Joel, Music van John Miles, Happy van Pharell Williams, Dancing Queen van ABBA, Angels van Robbie Williams, I Don't Want To Miss A Thing van Aerosmith, Venus van Shocking Blue, Bridge Over Troubled Water van Simon & Garfunkel, Valerie van Mark Ronson en Amy Winehouse, Rood van Marco Borsato, Lost van Anouk, The Final Countdown van Europe, The Best van Tina Turner, Africa van Toto, My Heart Will Go On van Céline Dion en Suspicious Minds van Elvis Presley.

Wilt u een exemplaar winnen? Stuur een mail naar redactiepurmerend@rodi.nl De winnaars krijgen persoonlijk bericht via een reply-mail.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten