Het Purmerendse koor is te zien en te horen in de toneelbewerking van Hendrik Groen.
Het Purmerendse koor is te zien en te horen in de toneelbewerking van Hendrik Groen. ((Foto: aangeleverd))

Seniorenkoor Sing! in Hendrik Groen

PURMEREND - Komend theaterseizoen komt 'Zolang er leven is' van Hendrik Groen naar het theater. In dit toneelstuk is een rol weggelegd voor het Purmerendse seniorenkoor Sing! Zij figureren als bewoners van het verzorgingshuis en zingen een aantal nummers. Op vrijdag 7 februari is het toneelstuk te zien in Theater de Purmaryn. Extra leuk is het dat het koor zingt tijdens de première in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Na het succes van de eerste toneelversie van Hendrik Groen komt de knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.

Kaarten voor de voorstelling op 7 februari in De Purmaryn zijn online te bestellen via www.depurmaryn.nl of bel de kassa op 0299 432205 (dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 15.30 uur.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten