Theater van acteurs met verstandelijke beperking

Algemeen
Theater is een unieke manier om het publiek kennis te laten maken met de kwaliteiten van mensen met een beperking.
Theater is een unieke manier om het publiek kennis te laten maken met de kwaliteiten van mensen met een beperking. aangeleverd

PURMEREND - Theater is een unieke manier om het publiek kennis te laten maken met de kwaliteiten van mensen met een beperking. Zaterdag 7 en zondag 8 december geven cliënten van ons een mooie theatervoorstelling in Theater 't Stamhuis aan de Kerkstraat.

Theatergroep binnen Prinsenstichting laat zich twee dagen gelden op de bühne

In de geest van de titel van het stuk, De Magische Poort, belooft het een magische avond te worden. En er zijn nog plekken vrij voor publiek. 

Theater is een unieke manier om het publiek kennis te laten maken met de kwaliteiten van mensen met een beperking. De meerwaarde van een theatergroep als dagbesteding die voorstellingen geeft aan een groot publiek is de zichtbaarheid en het creëren van verbinding. Zo is het idee voor de theaterwerkplaats van Prinsenstichting ontstaan en dit jaar gestart. Een vorm van dagbesteding waarbij mensen met een verstandelijke beperking mogelijkheden te bieden om hun artistieke talenten te ontplooien.

Op 7 (19.30 uur) en 8 december (15.00 uur) is iedereen van harte welkom bij theatervoorstelling De Magische Poort!

Kaarten kunt u reserveren via prinsenstheater@prinsenstichting.nl en aan de deur contant (€5,-) betalen.