Wie kent Christine van Stralen nog?
Wie kent Christine van Stralen nog? ((Foto: Sanne Peper))

Christine van Stralen, de musical

PURMEREND - Zaterdag 7 december staat De Gemeenschap in theater De Verbeelding met Christine van Stralen, de musical. Ooit straalde de ster die ze wilde zijn in lichtgewicht televisieseries – nu zit ze meestal thuis. Christine van Stralen: wie kent haar nog? Aanvang 20.30 uur.

In het stuk wordt ze op talkshow-achtige wijze ondervraagd door drie mannen. Haar leven is een aaneenschakeling van misbruik en ellende, maar ze lacht dat allemaal weg én ze is toch kunstenaar gebleven – Marina Abramovic is haar grote voorbeeld. Ze is gekomen om haar nieuwe, hyperartistieke en persoonlijke versie van de oude hit 'Oppression' te laten horen. Er wordt gegoocheld met feit en fictie, met innerlijk en uiterlijke schijn. Op en neer schietend tussen persoonlijke belangstelling, valse nichterigheid, filosofische oneliners en roddelperspsychologie, nemen de acteurs een wonderbaarlijk diepte-interview af.

Na eerdere successen als De Shakespeare Club, ROMP en Strindberg en dal maakt De Gemeenschap opnieuw een dramatisch groepsportret: grappig en pijnlijk, herkenbaar en ontluisterend.

Regie: Roy Peters Tekst: Rob de Graaf Spel: Christine van Stralen, Anil Jagdewsing, Kevin Klein, Floyd Koster Muziek: Rutger de Bekker

Voor meer informatie kijk op www.degemeenschap.nu

Kaarten kosten €15,50 (vriendenpas/CJP/65+ €13,50), inclusief reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten