De artiesten van het circus zijn er helemaal klaar voor.
De artiesten van het circus zijn er helemaal klaar voor. (jan jong fotografie beeldproductie)

Wintercircus Sijm bezoekt Purmerend tijdens Kersttournee

PURMEREND - Het Noord-Hollands Wintercircus Sijm gaat deze maand op tournee met een feestelijke Kerstshow. En dus staat de circustent deze maand traditiegetrouw in Heerhugowaard, maar daarnaast ook op drie locaties centraal in de regio's die voorheen in de zomer werden aangedaan. Vanaf woensdag 11 december tot en met zondag 15 december staat het verwarmde tentencomplex aan de Purmerenderweg hoek Westerweg in Purmerend, pal tegenover het voetbalcomplex van De Wherevogels.

Circus slaat tenten van 11 tot en met 15 december op tegenover De Wherevogels

De voorstelling begint eigenlijk al direct bij aankomst. Het publiek wordt feestelijk ontvangen door de artiesten en het verwarmde tentencomplex wordt aangekleed met tientallen kerstbomen en duizenden lampjes. Natuurlijk is ook de Kerstman aanwezig in de sfeervolle ontvangsttent. Deze tent is verder aangekleed met nostalgische kraampjes en smaakvolle decoraties. Bij het buffet zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, noga, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk chocolademelk.

Kerstshow

Het ensemble bestaat dit jaar uit een groep jonge enthousiaste artiesten. Ieder persoon beheerst zijn eigen disciplines en vaardigheden; van muziek tot dans van acrobatiek tot humor. De groep heeft zich daarbij laten inspireren door musicals, theater en show. Maar bovenal – hoe kan het ook anders - Kerst. Clown Frenky zet alles op alles om een geweldig kerstdiner voor te bereiden. Tussen de gangen door geniet het publiek van adembenemende acrobatiek zowel in de nok van de tent als in de piste. Er wordt gebalanceerd met stoelen op de kin en een vrolijke groep honden zorgt voor verrassende kunsten. Het geheel wordt afgewisseld met muziek, comedy en natuurlijk magic. Dansende kerstbomen sluitende voorstelling af in een feestelijke finale. Het belooft ook dit jaar een wervelend geheel te worden waarbij het publiek geniet van circus in optima forma! Bij Wintercircus Sijm beleeft jong en oud het ware kerstgevoel.                                                                                        

Kaartverkoop

De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang geopend. Kaarten kosten €20,00 per stuk ongeacht leeftijd (0 en 1 jaar gratis). Wie zijn/haar kaarten online koopt via www.circussijm.nl profiteert van €2,50 korting. Verder zijn er acties met DEEN supermarkten en de Media Markt. Met deze acties kosten een kaartje slechts €15,- en abonnees van het NHD zijn helemaal voordelig uit en betalen slechts €12,50 per persoon. Bovengenoemde acties zijn geldig voor alle voorstellingen. Zowel bij de kassa van het circus als bij alle verkooppunten in de tent is het alleen mogelijk om te betalen met pin.

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 december slaat Circus Sijm de tenten op in Wormer (Rigastraat/De Balk), na de voorstellingen in Purmerend kunnen liefhebbers nog van 18 tot en met 22 december genieten in Hoorn (Pelmolenpad) en van daaruit trekt het circus naar Heerhugowaard waar van 25 december tot en met 5 januari de tenten op Strand van Luna 3 worden opgebouwd./

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten