De verbouwing van de bieb is afgerond.
De verbouwing van de bieb is afgerond. (Foto: Els Broers)

Bieb sluit verbouwing af en opent serviceplein

PURMEREND - De medewerkers en de bezoekers van de Bibliotheek Purmerend sluiten een roerig jaar af. Een ingrijpende externe verbouwing van kantoorpand naar appartementen boven de Bibliotheek die meer dan een jaar duurde, is nu helemaal afgerond. En het nieuwe fraaie serviceplein op de begane grond is in afgelopen weken in gebruik genomen.

Vrijdagmiddag 13 december zijn de nieuwe bewoners, de vaste bezoekers en alle andere belangstellende van harte uitgenodigd bij de informele opening van het nieuwe serviceplein.

Bedankje

De Bibliotheek wil graag iedereen die ondanks de geluidsoverlast en soms lastige bereikbaarheid van collectie, diensten en afdelingen in het gebouw bedanken voor het geduld en uitnodigen om te komen kijken hoe mooi het is geworden in de Bibliotheek Purmerend. Bij de opening is er een barista-service die voor iedere bezoeker gratis een biologisch en verantwoord kopje koffie of thee maakt. Er is limonade voor de kinderen en lekkere traktatie voor iedereen die nu even niet aan de lijn doet.

Korting van 20%

Nieuwe klanten én de nieuwe buren van de appartementen boven de Bibliotheek krijgen deze middag 20% korting als zij zich inschrijven als lid van de Bibliotheek. De opening van het nieuwe serviceplein is op vrijdag 13 december tussen 15.30 en 17.30 uur. De toegang en versnaperingen zijn gratis. De openingstijden van de Bibliotheek Purmerend zijn iedere werkdag van 09.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur (met uitzondering van de feestdagen).

Voor meer informatie kijk op www.bibliotheekwaterland.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten