De aanwezigen genoten optimaal.
De aanwezigen genoten optimaal.

Vrijwilligers en abonnees RSWP in het zonnetje

PURMEREND/BEEMSTER - RSWP, de vrijwilligersorganisatie in Purmerend en Beemster, heeft samen met de Lionsclub Purmerend Marktstaede de vrijwilligers en abonnees in het zonnetje gezet!

Dit jaar heeft de Lionsclub aangegeven dat het geld wat zij inzamelt ten goede komt aan RSWP. Hierdoor hebben 24 abonnees kunnen genieten van een drie-gangen diner en een bingo waar prachtige prijzen te winnen waren. Iedere abonnee ging met een leuk cadeautje en een tevreden gevoel naar huis.

Niet alleen de abonnees genoten optimaal. Vorige week werden de vrijwilligers uitgenodigd in buurtcentrum de Terugkom in de Weidevenne voor een gezellig samenzijn. "Dit als waardering hoe blij we zijn met alle hulp die de vrijwilligers geven aan onze abonnees", aldus consulente Marianne de Wolf van RSWP. 

De vrijwilligers werden verwelkomd met een drankje en onder het genot van de muziek van de dj die de Lionsclub had verzorgd, zat de stemming er al gauw in. Rond negen uur kwamen de Sint en drie pieten binnen. Er werd naar hartenlust gestrooid en gezongen. De Sint las uit het grote boek een rijm voor om alle vrijwilligers ervan te overtuigen dat hun hulp voor de (kwetsbare) mensen in Purmerend van onschatbare waarde is.

Hierna werd iedere vrijwilliger bij Sinterklaas geroepen en kreeg uit handen van de Pieten een cadeautje overhandigd voor de bewezen diensten. Het was voor veel mensen lang geleden dat zij op schoot mochten zitten en zowel de vrijwilliger als de Sint genoten hier zichtbaar van. 

Dit alles werd mogelijk gemaakt door de inzet van de Lionsclub. Niet alleen financieel maar ook door de handen uit de mouwen te steken!

Marianne de Wolf: "Wij waren ook blij met de medewerkers van Clup Welzijn, die belangeloos in de Terugkom achter de bar hebben gestaan, de spontane sponsoring van Concordia verhuur en de versieringen die gratis ter beschikking werden gesteld door Jase&Joy speelgoed uit het Eggert winkelcentrum. Zo werd weer bewezen dat we samen veel voor elkaar betekenen."

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten