Familiebedrijf Glas-Klooster B.V. is Beemster Ondernemer 2019
Familiebedrijf Glas-Klooster B.V. is Beemster Ondernemer 2019 (Foto: Han Giskes)

Glas-Klooster B.V. wint de Beemster Ondernemersprijs 2019

BEEMSTER – Mark en Rémon van Glas-Klooster B.V. zijn de trotse winnaars van de Beemster Ondernemersprijs 2019. Afgelopen maandag namen zij in Kavel II de prijs in ontvangst. Het was de 25e keer dat de Beemster Ondernemersvereniging een Ondernemer van het jaar verkoos. Speciaal voor die gelegenheid blikte voorzitter Bart Tishauer terug op de ondernemers die de titel in het verleden mochten ontvangen. Als winnaar dingt Glas-Klooster B.V. automatisch mee naar de VOWA ondernemersprijs, die op 9 maart a.s. zal worden uitgereikt.

Glas-Klooster is gespecialiseerd in de verkoop van professionele gereedschappen en heeft daarnaast een eigen slijperij waar zij op maat CNC profielen produceren. Het juryrapport roemt het bedrijf om de klantgerichtheid, topkwaliteit en snelle levering. De twee broers namen het bedrijf over van hun ouders die het in 1987 hebben gestart. Ze hebben een strakke taakverdeling: Mark richt zich op de technische kant, Rémon op de financiën en personeelszaken. "Zo zitten we elkaar niet in de weg," lacht Mark als hij de samenwerking met zijn broer beschrijft.

Aanmoedigingsprijs

Talisa Steenman mocht de aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen. Zij is sinds juli 2019 de nieuwe uitbater van de Kerckhaen in Westbeemster. Opvallend genoeg won Talisa de aanmoedigingsprijs in 2014 al eerder, destijds voor haar bedrijf Tasty by Talisa. De jury wil de onderneemster op deze manier belonen voor het getoonde lef om deze stap te zetten en deze unieke locatie nieuw leven in te blazen. Talisa maakte van de gelegenheid gebruik om alle aanwezigen uit te nodigen: "We gaan feesten geven, partijen organiseren en Westbeemster helemaal op de kaart zetten!".

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten