Badminton iets voor jou?
Badminton iets voor jou? (aangeleverd)

Bavio zet 50-jarig bestaan kracht bij met aanbod voor jeugd

PURMEREND - Badmintonvereniging Bavio uit Purmerend bestaat 50 jaar. Om dit te vieren organiseert de vereniging behalve voor haar leden ook activiteiten voor kinderen in Purmerend. Zo kunnen kinderen vanaf 7 jaar vanaf maandag 3 februari kennismaken met badminton en ervaren dat het misschien wel een sport is die bij hen past. 

Tijdens de kennismakingscursus leren de kinderen in 8 weken de basis van het badminton. Welke slagen er zijn maar ook het voetenwerk is belangrijk. Na deze cursus hebben ze een mooie basis gelegd voor een potje badminton tijdens de vakantie maar wie weet vinden ze het wel zo leuk dat ze doorgaan met badminton!

Waarom badminton?

Het is goed voor je reactievermogen Je traint al je spieren Het is goed voor je conditie Het is bovendien leuk en gezellig. De trainingenreeks start op maandag 3 februari van 19.00 tot 20.00 uur in sporthal De Vaart in Purmerend. Het zijn 7 badmintontrainingen met een afsluitend toernooi in de 8ste week.

Voor meer informatie en/of aanmelden stuur een mail naar info@bavio.nl of kom vrijblijvend langs op maandagavond in De Vaart Koggenland 88 te Purmerend. Kosten van de 8 weken inclusief toernooi zijn € 15,-.
 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten