Pop-Up Sportspektakel en mozaïek maken op stakingsdag onderwijs

PURMEREND - Veel juffen en meesters in het Purmerendse basisonderwijs doen mee aan de tweedaagse landelijke schoolstaking. De kinderen van die scholen hoeven zich vrijdag 31 januari niet te vervelen, want enkele organisaties spelen hierop in met opzetten van activiteiten voor leerlingen van basisscholen. Zo is er op drie locaties in de stad het Pop-Up Sportspektakel van Spurd. En kunnen liefhebbers van mozaïek maken terecht bij atelier eVe Mozaïek in de Baanstee-Oost.

Kinderen vanaf 2 tot en met 12 jaar kunnen van 10.00 uur tot 15.00 uur naar sportzaal De Gors aan Zwanebloem 12, sportzaal De Kraal aan Zambezilaan 280 in Weidevenne en sporthal De Vaart Koggenland 70 in Purmer-Zuid. Spurd maakt voor hen een sportieve, actieve dag mogelijk.

eVe Mozaïek, gevestigd aan de Einsteinstraat 63 (achter de Gamma) is van 10.00 tot 12.00 en van 12.30 tot 14.30 uur open. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende ondergronden en daarnaast is er voor iedereen iets lekkers aanwezig. De prijs is € 15,-. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@evemaziek.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten