De drie mannen van 'Voice Over'.
De drie mannen van 'Voice Over'. ((Foto: aangeleverd))

Close harmony van 'Voice Over' in Beemster Keyser

MIDDENBEEMSTER - Zaterdag 8 februari zet 'Voice Over', bestaande uit drie West-Friese muzikanten, voet binnen de dijken van de Beemster en vullen zij de gewelven van de Beemster Keyser met 'klassieke' Amerikaanse close harmony in de stijl van onder andere Crosby, Stills & Nash, Eagles, Venic en anderen. Aanvang 20.30 uur.

Pop klassiekers in een ultieme 'unplugged' uitvoering, enkel en alleen begeleid met gitaar en eenvoudige percussie, waarbij de 'kale' basis van het lied overblijft. Het is de driestemmige zang in close-harmony die de stukken moet dragen. "Voice Over" is een avond terug in de tijd met tijdloze popklassieker.

Voice Over - het close harmony-project van John van der Schaaf, Enrico Kors en Martin Middelkoop - heeft de afgelopen jaren al een behoorlijke naamsbekendheid in de regio West-Friesland opgebouwd . Naast de 'klassieke' Amerikaanse close harmony maakt Voice Over ook eigen arrangementen van popsongs. Dit leidde tot de vraag uit het publiek of er niet stukken van Pink Floyd op deze manier bewerkt konden worden. Zo geschiede en kwamen er ook nummers van Pink Floyd op de setlist.

Vorig jaar waren deze rasmuzikanten te gast in de Beemster met band in de XXL versie, nu gaan zij terug naar de basis en laten zij het publiek genieten van geweldige muziek en een van zuiverheid rinkelende close harmony. Op zaterdag 8 februari a.s., Beemster Keyser, Middenweg 148, Middenbeemster. De entree is € 12,50. Info en reserveren via info@wiewatwaarop49.nl of bellen met 06 54 66 70 49.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten