De zusjes Silvana en Dominique Koppe in het shirt van VZV uit 't Veld.
De zusjes Silvana en Dominique Koppe in het shirt van VZV uit 't Veld. (aangeleverd)

Purmerendse handbalzusjes winnen Europese bekerwedstrijd

'T VELD/PURMEREND - Afgelopen zaterdag hebben de Purmerendse handbalzussen Silvana en Dominique Koppe met hun club Juro-Unirek VZV uit het Noord-Hollandse 't Veld de thuiswedstrijd in de achtste finale tegen SVV Brixen Sudtirol uit Italië gewonnen. In een een zinderende wedstrijd met een tot de nok toe gevulde sporthal met 750 toeschouwers, werd het na een ruststand van 15-14 uiteindelijk 29-24.

Met name in de tweede helft waren de Italiaanse handbalsters, met een drie Internationals en drie buitenlandse prof-handbalsters in het team, niet opgewassen tegen de snelheid van VZV. De beide zussen Koppe lieten zich met name in de eerste helft gelden met twee doelpunten van Silvana, een van Dominique, die daarnaast ook nog twee penalty's forceerde voor haar team. VZV dat dit jaar graag finales wil spelen om het kampioenschap en de nationale beker, staat momenteel op gelijkhoogte in de competitie met VOC uit Amsterdam Noord en handbal Venlo.

"We spelen nog op alle fronten mee", meldt een tevreden Silvana Koppe, die samen met haar zus haar draai onder trainer Rolf Schulte (oud trainer van Vido) volledig heeft gevonden naar haar overstap uit Dalfsen. Volgende week is de return in Brixen Italië. "Hoe mooi zou het niet zijn om de kwartfinale te halen" aldus een blije Dominique.


foto Diny Koppe.


Met vriendelijke groeten | Kind regards

Hendrik Koppe
Yellowstone 26 | 1448XX Purmerend | The Netherlands
0(031)-651992089 | h.koppe62@icloud.com | h.koppe@upcmail.nl |www.hjkoppe.nl

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten