(Foto: Mojzes Igor)

Goudenregen tennistoernooi bij Anonymus

PURMEREND - Van 16 tot en met 22 maart (met het voorweekend op 14 en 15 maart ) staat het Goudenregentoernooi bij LTC Anonymus in Purmerend weer op de toernooikalender. Volgens organisatie en deelnemers het gezelligste tennistoernooi van de regio.

Wat elf jaar geleden begon als een evenement om meer gebruik te maken van de, destijds nieuwe, smashcourt banen, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend feestje. Alle tennissers zijn van harte welkom om mee te doen en kunnen zich inschrijven in de categorieën: dubbel en mix 4-5-6-7-8. "Naast de bekende 17+ categorie bieden wij nu ook een 50+ categorie aan. De opzet is dat we de spelers in poules indelen, zodat iedereen meerdere partijen kan spelen. Een prima voorbereiding op de voorjaarscompetitie die in april begint", aldus Martine Pronk van de organisatie.

De inschrijving voor het 11e Goudenregen toernooi is open en inschrijven kan via www.toernooi.nl . De inschrijving sluit zondagavond 23 februari.

De enthousiaste toernooicommissie is achter de schermen al druk bezig met alle voorbereidingen. Naast de tenniswedstrijden is het doel om de clubhuis van Anonymus een gezellige basis te laten zijn voor het toernooi. Verschillende activiteiten, iedere dag een daghap en een spetterende feestavond met een loterij. Daarnaast maken alle deelnemers kans op een reis voor 2-personen naar een groot tennisevenement ergens in Europa.

Natuurlijk is één en ander niet mogelijk zonder de steun van de sponsors die met hun bijdragen ervoor zorgen dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: goudenregentoernooi@ltcanonymus.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten