Voedselbank Purmerend houdt supermarktactie

PURMEREND - Op zaterdag 15 februari houdt de Voedselbank van Purmerend weer een supermarktactie op winkelcentrum het Gildeplein in Purmerend. Op die dag zullen de vrijwilligers vanaf 09.30 uur in en om het winkelcentrum klaarstaan om donaties van winkelend publiek aan te nemen. De actie duurt tot circa 17.00 uur.

Ook kunnen mensen vragen stellen over de werkzaamheden van de Voedselbank. Supermarktacties zijn in het verleden een groot succes gebleken en worden met enige regelmaat in Purmerend en omstreken gehouden. De producten die worden gedoneerd komen ten goede aan mensen die financieel niet rond kunnen komen en woonachtig zijn in Purmerend, Volendam en Landsmeer. De Voedselbank is een organisatie die louter op vrijwilligers draait en zich inzet voor de mensen met de krapste beurzen.

Met behulp van donaties weet de Purmerendse afdeling zich al meer dan tien jaar zich staande te houden. Daarnaast probeert de organisatie zich ook in te zetten om verspilling van voedsel tegen te gaan. Als mensen wel wat willen doneren, maar deze om welke reden dan ook niet op de dag van de supermarktactie kunnen overhandigen kunnen zij contact opnemen met de Voedselbank.

Het contact kan via het e-mailadres administratie@voedselbankpurmerend.nl of telefonisch via 06 147 49 121(alleen dinsdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00), ook kan men bellen of mailen als zij zich vrijwillig willen inzetten voor de organisatie.

De volgende supermarktactie vindt plaats op 14 maart op winkelcentrum Meerland in Purmer-Zuid.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten