Het drietal komt naar De Rijp.
Het drietal komt naar De Rijp. ((Foto: Merlijn Doomernik))
Winactie

Mike Boddé met Merel Vercammen en Sterre Konijn in De Rijp

DE RIJP - Op zaterdag 14 maart organiseert Cartouche in de Grote Kerk van De Rijp de muzikale voorstelling 'Nachtlicht' met Mike Boddé (piano), Merel Vercammen (viool) en Sterre Konijn (zang). Lezers van het Purmerends Nieuwsblad, onze website- en Facebook-volgers kunnen meedingen naar 2 gratis kaartjes.

Centraal in deze voorstelling staat het moment vóórdat je in slaap valt. Vlak daarvoor... Luister naar nachtmuziek in het schemerduister, nachtelijke jazz, improvisaties en natuurlijk 'nocturnes', de nachtmuziek uit de klassieke wereld. De voorstelling is van alles wat: Chopin, Bach, Nina Simone en Nina Hagen en alles wat daartussen zit: eigen muziek, teksten en improvisaties.

Mike Boddé werd bekend van Kopspijkers en de Mike &Thomas show. Later stopte hij als cabaretier en trad hij meer op als muzikant. Gelukkig kan hij het praten niet laten en werd hij een graag geziene gast op tv (Podium Witteman) en in het theater. Merel Vercammen speelt viool en vibrandoneon en Sterre Konijn zingt en speelt een duduk (blaasinstrument uit Armenië). Alledrie zijn het zeer getalenteerde musici met een enorme podiumpresence. Kortom een voorstelling om van te genieten en helemaal Zen te worden.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten kosten €16,- (inclusief een pauzedrankje). Ze zijn in de voorverkoop te koop bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld) en Pakketje De Rijp (Zuideinde 27) in De Rijp en via de website www.cartouche-graftderijp.nl

Wil je meeloten voor 2 kaartjes stuur dan een e-mail naar redactiepurmerend@rodi.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten