Sportieve lancering nieuwe huisstijl en site PurVak

Algemeen
De vertegenwoordigers van Wherelant, Spurd en Clup Welzijn, alsmede Mario Hegger, toerden per Buzz naar de locaties. Zoals hier in sporthal De Vaart.
De vertegenwoordigers van Wherelant, Spurd en Clup Welzijn, alsmede Mario Hegger, toerden per Buzz naar de locaties. Zoals hier in sporthal De Vaart. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Niet toevallig tijdens deze vakantie werd de nieuwe huisstijl en website van PurVak gelanceerd. Vertegenwoordigers van sportbedrijf Spurd, Clup Welzijn en Cultuurhuis Wherelant namen de opvallende gele Buzz en bezochten de activiteiten in De Vaart, Wherelant en bij het Kinderparadijs in Wheermolen.

Wethouder Mario Hegger, Jancor de Boer en Johan Ram van Spurd, Els de Back en Wouter Burger van Clup Welzijn en Sylvia Plas en Pieter Arend van Dokkum namens Cultuurhuis Wherelant namen de lancering gezamenlijk voor hun rekening en lieten zich op sportief en cultureel gebied daadwerkelijk gelden op de locaties.

Zo ging Mario Hegger in De Vaart een partijtje boksen aan en deden alle vertegenwoordigers mee aan een wedstrijdje rolstoelhandbal.

Mario Hegger pakte de (boks)handschoen op.
Het wedstrijdje rolstoelhandbal viel niet mee.