Vraag liedje aan tijdens livestream op Facebook

Algemeen
Tom Loen, Patricia Alonso en Stephanie Schouten, hier voor het café in De Gors, zetten zaterdagavond hun beste beentje voor.
Tom Loen, Patricia Alonso en Stephanie Schouten, hier voor het café in De Gors, zetten zaterdagavond hun beste beentje voor. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND – Patricia Alonso, eigenares van het gelijknamige café in De Gors, heeft een tijdje zitten prakkiseren wat te doen om deze bizarre periode zonder gasten door te komen. Het antwoord is even simpel als creatief. Aanstaande zaterdagavond, 4 april, kan iedereen via een livestream op de Facebookpagina Alonso’s Purmerend een verzoeknummer aanvragen.

Zaterdagavond staan Stephanie Schouten en Tom Loen van negen tot twaalf uur achter de microfoon 

De liedjes worden om beurten gezongen door Tom Loen en Stephanie Schouten, die beiden flink aan de weg timmeren. Tom en Stephanie maken samen deel uit van de formatie Nada Colada en zijn onafhankelijk van elkaar bezig een eigen weg uit te stippelen. Ze stonden beiden op Parckpop in Ilpendam en Tom Loen zong onder andere de pannen van het dak op de Purmerendse Koemarkt.

Tot middernacht

De livestream begint om 21.00 uur en duurt tot middernacht. Voor elk verzoeknummer betalen de aanvragers 10 euro. Daarvoor in de plaats wordt exclusief voor jou het liedje gezongen en bovendien krijg je een tegoedbon voor een consumptie op een datum naar keuze in Café Alonso’s.

Show aan elkaar gepraat

Paricia Alonso hoopt natuurlijk dat heel veel mensen zaterdagavond een liedje aanvragen. “Ik ben heel benieuwd wat het gaat doen. Het idee erachter was dat ik de mensen niet alleen om een gunst wil vragen in deze moeilijke tijd, maar ik wilde ook een tegenprestatie bieden. Vandaar de liedjes. Ik vind het best een creatief idee, al zeg ik het zelf. Het wordt echt een leuke happening want de show wordt ook op een grappige manier aan elkaar gepraat”, zegt ze.

T e popelen

Zaterdag 4 april van 21.00 tot 24.00 uur livestream op de FB-pagina Alonso’s Purmerend. Stephanie Schouten en Tom Loen staan te popelen om jouw verzoeknummer te zingen.