Sporting de Gors houdt klanten online in beweging

Algemeen
In een sumopak zet George Bruynesteijn zijn sporters alvast op het spoor van de benodigde anderhalve meter afstand.
In een sumopak zet George Bruynesteijn zijn sporters alvast op het spoor van de benodigde anderhalve meter afstand. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Nu ook de deuren van alle sportscholen in het kader van de coronacrisis vooralsnog tot 28 april in het slot blijven, moet je als ondernemer creatief zijn om er nog iets van te maken. Laat dat maar aan George Bruynesteijn, eigenaar van Sporting de Gors, over.

Hij hees zich dezer dagen in een sumopak, om figuurlijk duidelijk te maken dat het bewaren van anderhalve meter afstand noodzakelijk is en blijft. In het pak deed hij enkele oefeningen voor die Sporting de Gors online aan klanten en volgers aanbiedt. Zodat iedereen vanuit huis toch aan de dagelijkse bewegingen toekomt. "Want juist nu is het belangrijk om in beweging te blijven", zegt George.

Facebook, Insta en Youtube

Hij laat weten dat het programma voor thuis te vinden is op de Facebookpagina Sporting de Gors en op Instagram op sportingdegors. Daarnaast zijn er gratis filmpjes te vinden op Youtube, homework. Fitnessschema's voor thuisgebruik zijn te vinden in de Mywelnessapp, maar ook op de social media kanalen van Sporting de Gors.

Hartverwarmend

Intussen bedanken George en zijn Wilma alle klanten voor de hartverwarmende reacties die ze na de tijdelijke gedwongen sluiting hebben ontvangen en hopen iedereen snel weer fysiek in het sportcentrum te treffen. Tot die tijd kunnen de Sporting de Gors-fanaten zich via de online kanalen optimaal in conditie houden.

Voor vragen kun je een mail sturen naar info@sportingdegors.nl