Blijf volhouden!

Algemeen
Deze vier dames vonden even een rustpuntje bij 't Hoedje van de Koningin. De geserveerde drankjes ontbraken, maar de anderhalve meter afstand bleven in stand.
Deze vier dames vonden even een rustpuntje bij 't Hoedje van de Koningin. De geserveerde drankjes ontbraken, maar de anderhalve meter afstand bleven in stand. (Foto: Han Giskes)

REGIO - Ondanks dat de overheid en het RIVM om het hardst roepen dat één zwaluw nog lang geen zomer maakt, zie en hoor je op veel media de een na de ander alweer praten over het positieve effect van iets afnemende opnames op de IC, minder infecties en minder doden. De een maakt de ander gek. Het zal wel iets typisch Nederlands zijn.

Feit blijft dat zich nog dagelijks mensen met aandoeningen melden in de ziekenhuizen en anderen op de IC-afdelingen worden opgenomen. Ongewis wat hen te wachten staan en hoe ze uit hun benarde situatie komen. Laat staan óf ze eruit komen. Daarom zullen we uiterste voorzichtigheid moeten betrachten. Het is daarom zaak om met z'n allen alle adviezen en maatregelen vanuit de overheid goed te blijven volgen en vooral opvolgen.

Volhouden,die anderhalve meter! Dat is de boodschap die je overal ziet, zoals hier op de hoek van Padjedijk.