Mooi en emotioneel eerbetoon aan hulpverleners

Algemeen
Op gepaste afstand kreeg deze medewerker van het ziekenhuis een  tasje.
Op gepaste afstand kreeg deze medewerker van het ziekenhuis een tasje. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - 'That's What Friends Are For' zong musicalster Jurko van Veenendaal vanmiddag voor alle medewerkers van hulpdiensten en het Dijklander Ziekenhuis. Het was een prachtig eerbetoon aan onze helden, mogelijk gemaakt door Sligro Purmerend en stichting Vrienden voor Purmerend. Sligro had voor alle hulpverleners en verplegend personeel van het ziekenhuis een tasje met heerlijke paasproducten klaar staan. Het plein voor het Dijklander was het decor van een hartverwarmende en ook emotionele happening.

Sligro Purmerend en Vrienden van Purmerend zetten zorgverleners en hulpdiensten in het zonnetje

En dat terwijl vanochtend vertegenwoordigers van 'de Vrienden' al met door Eipi beletterde auto's langs alle verzorgingshuizen in Purmerend en Beemster en Hospice in Vrijheid langs gingen mer tasjes van de Sligro met dezelfde inhoud. Ook in die gevallen kregen de medewerkers het aangeboden.

"Ze verdienen het om op een mooie manier en door iedereen geëerd te worden. Zij redden onze levens, zeker nu", aldus Jeroen Riemeijer namens de Sligro Purmerend en de Vrienden voor Purmerend. De hulpdiensten beantwoordden het mooie initiatief luid toeterend.  

Zanger Jurko van Veenendaal zong That's What Friends Are For. Treffender kon het niet.
Ook de ambulancemedewerkers genoten.
De stemming zat er bij iedereen goed in.