Life Live Love LIVERA

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

PURMEREND - Inmiddels zijn veel winkels in het centrum van Purmerend die door de coronacrisis tijdelijk gesloten waren, weer geopend. De winkels hebben in de afgelopen tijd maatregelen genomen om veilig winkelen mogelijk te maken.

Zo ook de Livera die weer volgens normale openingstijden open is. Wel met extra regels, zo mogen er maar een beperkt aantal klanten tegelijk in de zaak zijn. De klanten wordt gevraagd om zelf goed op de 1,5 meter afstand te letten. In de winkel wordt bij binnenkomst al desinfecterende gel aangeboden en handschoentjes (indien gewenst). De bh maat opmeten is helaas niet mogelijk maar met het vakkundige team, is dat zo opgelost. Op 10 mei is het Moederdag, je moeder is een bijzonder persoon in je leven die zo nu en dan het verdient om eens extra verrast te worden. Verras je moeder met de LIVERA cadeaubon!

Maar er zijn genoeg andere redenen om je moeder een cadeaubon te geven, jij kunt haar bedanken voor wat ze heeft gedaan voor je, omdat ze er voor je is of omdat je haar een hart onder de riem wilt steken in deze Corona tijd. Laat zien dat je van haar houdt! "Wij maken er een leuk cadeautje van met extra aardigheidje erbij verpakt!", laat Livera weten.

Tot ziens bij Livera Padjedijk Purmerend

Maandag : 13.00 - 17.30
Dinsdag t/m vrijdag : 9.30 - 17.30
Zaterdag : 9.30 - 17.00