Zanger Tom Loen maakte bewoners Triton blij

Algemeen
Tom Loen zingt de bewoners vanaf de begane grond toe. Een moederdagpresentje van Café Alonso's.
Tom Loen zingt de bewoners vanaf de begane grond toe. Een moederdagpresentje van Café Alonso's. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Afgelopen zondag was een extra speciale moederdag voor de bewoners van Triton in Wheermolen. Zanger Tom Loen verraste hen met een optreden vanaf de begane grond. Het optreden, bedoeld als presentje van Café Alonso's in de Gors, werd bijzonder op prijs gesteld. Bewoners en (op afstand) aanwezige familieleden genoten en zongen en dansten mee. "We willen niet alleen maar hebben, maar vonden het leuk om dit optreden in deze voor hen zware tijd aan de bewoners te geven", reageert Patricia Alonso, eigenares van het gelijknamige café.

Aanstaande zaterdag presenteert Alonso's de tweede aflevering van Jukebox. Begin april vond de eerste editie van dit liedjesevenement plaats en het werd een groot succes. Hoe werkt het? Evenals op de eerste zaterdag van april gaat Alonso's op zaterdag 16 mei virtueel open en wordt van 21.00 tot middernacht de tweede Café Alonso’s Jukebox livestream op Facebook gehouden. Mensen kunnen voor minimaal 10 euro een verzoeknummer aanvragen. Het verzoeknummer wordt dan voor jou live gezongen. Ook krijgen zij dan een tegoedbon voor een consumptie zodra het café weer open gaat. De show op Facebook wordt door Tom Loen en Stephanie Schouten aan elkaar gezongen en gepraat.

Patricia Alonso heeft opnieuw hoge verwachtingen van de avond. "We hopen natuurlijk dat veel mensen zaterdagavond een favoriet nummer aanvragen. Als tegenprestatie geven we een tegoedbon voor een consumptie, die de mensen op een later tijdstip, als alle corona-ellende achter de rug is, kunnen verzilveren", aldus Patricia.

Allemaal dus zaterdagavond naar de Facebookpagina van Alonso's en live meegenieten en meebieden voor je leukste verzoeknummer door Tom of Stephanie.