Sporting de Gors: "Bedankt voor alle steun"

Algemeen
De apparatuur is sinds deze week op het parkeerterrein en onder zeil neergezet.
De apparatuur is sinds deze week op het parkeerterrein en onder zeil neergezet. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Sporting de Gors laat met ingang van deze week zijn sporters in de buitenlucht trainen. Op het parkeerterrein is een grote half open tent/zeil gespannen waaronder de spinners en andere sporters zich onder begeleiding in het zweet kunnen werken.

Met de totstandkoming van de tijdelijke 'fitnessruimte' buiten hebben Wilma en George Bruynesteijn volop steun gekregen van diverse bedrijven. "Het is echt fantastisch wat we van alle kanten voor hulp aangeboden hebben gekregen. Daardoor kunnen we op deze manier enigszins blijven draaien", aldus George.

Hij realiseert zich als geen ander dat niet alleen zijn sportcentrum te maken heeft met de economische tegenspoed. "Het is echt heel erg voor heel veel ondernemers, vooral in de horeca. En niet te vergeten alle zzp'ers die geen of nagenoeg geen werk meer hebben. Je mag best weten dat wij er ook slapeloze nachten van hebben gehad, maar we zijn niet zielig. Ik vind het mooi om te zien hoeveel mensen ons helpen als de nood aan de man is. Echt geweldig!"

Ook van de eigen sporters ondervindt George en zijn team veel bijval. "We hebben iedereen 30% korting aangeboden op het maandabonnement, ook als ze niet komen. Dat betaalt zich straks vanzelf weer terug. Nagenoeg niemand maakt een probleem van het geld. Dat is toch fantastisch."

In een paginagrote advertentie, deze week in het Purmerends Nieuwsblad/Purmerend op Zondag, bedanken Wilma en George alle bedrijven en de eigen leden voor de geboden steun.