Ook streep door My Fair Lady

Algemeen
Leden van de operettevereniging in 't Stamhuis. Helaas moet P&O in het jubileumjaar een pas op de plaats maken.
Leden van de operettevereniging in 't Stamhuis. Helaas moet P&O in het jubileumjaar een pas op de plaats maken. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Na het jubileumconcert en de trip naar het Duitse Trier heeft het bestuur van operettevereniging Purmerend & Omstreken ook besloten een definitieve streep te zetten door de voorbereidingen naar de vier voorstellingen van My Fair Lady. De musical zou in november van dit jaar op de planken worden gezet.

Voorstellingen onder voorbehoud naar november volgend jaar

Voorzitter Peter Knook: "De directie van theater De Purmaryn kan niet garanderen dat de coronamaatregelen in november zijn ingetrokken en dat wij geen rekening hoeven te houden met de minimale afstand van 1,5 meter in de zaal, orkestbak en op het toneel. Het spijt ons zeer dat wij dit besluit hebben moeten nemen, maar het is op dit moment niet anders. Repeteren is al niet mogelijk met ruim 50 mensen die lid zijn van de vereniging."

De vereniging, die dit jaar 70 jaar bestaat, is nu aan het onderzoeken of het mogelijk is om in november een paar concerten te kunnen geven waarbij wij de coronamaatregelen van de overheid in acht kunnen worden genomen.

Knook laat tot slot weten dat de voorstellingen van My Fair Lady onder voorbehoud worden verzet naar november volgend jaar.