Horeca Koemarkt serveert speciaal P75 bier

Algemeen
Straks op de Koemarkt Purmerends eigen biertje drinken.
Straks op de Koemarkt Purmerends eigen biertje drinken. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - De coranacrisis is een uitdaging voor mensen persoonlijk maar ook zeker voor hele bedrijfstakken. Zo hebben vele microbrouwerijen met het wegvallen van de horeca en festivals het moeilijk om het hoofd boven water te houden. De horeca moest vanaf 15 maart geheel sluiten, een hele zware periode voor iedereen brak aan. Gelukkig kunnen we vanaf 1 juni weer proosten in de horeca!

Om te proosten op deze vernieuwde vrijheid zal een groot deel van de horeca op de Koemarkt dit vieren met het P75 bevrijdingbier van de Purmerendse Berging Brouwerij. Niet alleen om de 75 jaar bevrijding te vieren maar dus ook de viering dat we eindelijk weer naar het café of restaurant kunnen gaan.

Lekker fris

De P75 is een heerlijk fris, licht oranje gekleurd bier. Met 4,5% alcohol een lekker licht speciaalbier om van te genieten op het terras.

Dit kan dus vanaf 1 juni in Purmerend bij de volgende cafés en restaurants: De Keet, Restaurant Kozee, Cafe Aad de Wolf, De Stallen bar & grill, Effe Anders, Café De Heeren, Eetcafé de Ballustrade, Eetcafé Jo&Co, Biercafé de Bonte Koe, Grand café Heel Europa en Brasa bar & kitchen.

Steun de lokale horeca, proost op de vrijheid!

Houd afstand

Doe dit alsjeblieft wel verstandig: houd 1,5 meter afstand, en volg de instructies voor op het terras, in het café of restaurant.