Talentjes welkom bij FC Purmerend

Algemeen
Voetbaltalent van harte welkom bij FC Purmerend.
Voetbaltalent van harte welkom bij FC Purmerend. Foto: aangeleverd

PURMEREND - FC Purmerend is op zoek naar talentvolle voetballertjes voor de selectieteams o11 voor het seizoen 2020-2021. Het gaat om voetballertjes die in 2010 zijn geboren.

"Heb jij de sportieve (voetbal)ambitie om te spelen op een zo hoog mogelijk niveau, hou je van uitdaging en heb je talent? Dan zijn wij op zoek naar jou", aldus Ferry Schilling van FC Purmerend.

Toernooi AZ gewonnen

Dit seizoen (2019-2020) heeft de huidige o10-1 van FC Purmerend het o10 toernooi van AZ op imponerende wijze gewonnen. Gedurende het toernooi maar ook in de dagelijkse praktijk worden spelers met de regelmaat van de klok door scouts bekeken. Schilling: "En ze worden ook al benaderd door onder andere de voetbalschool van AZ."

Speel jij op dit moment al in de selectie of speelt er een vriendje in de selectie, denk je dat je het hoofdklasse-niveau aankunt en lijkt het je leuk om de overstap te maken naar FC Purmerend, laat dit weten dan voor 5 juni weten via talentendagfcp@gmail.com Op basis van het aantal aanmeldingen wordt er een open training georganiseerd of train je direct mee met een selectieteam. "Aan de hand van onze indrukken zullen we de spelertjes aangeven wat de mogelijkheden zijn voor aankomend seizoen", aldus Ferry Schilling tot slot.

Het is klip en klaar dat FC Purmerend talenten graag ziet komen.