Flaneren over boulevards en langs terrassen, met welke tas?

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangelverd)

PURMEREND - Is dat belangrijk? Nou en of. Je trekt je leukste jurk aan en wilt daar ook een mooie tas bij dragen. Dat maakt de outfit namelijk helemaal af. Welke kies je?

Iedereen kent wel dat gevoel op prachtige zomerse dagen. Je hebt een fijne zonnige dag gehad en besluit aan het einde van de dag nog even een wandeling te maken over de boulevard of langs de terrassen. Heerlijk, maar het is gezien en gezien worden. 

Je wilt er dan op en top uitzien, dus trek je je mooiste zomerjurk aan, doet je haar in de plooi en gaat ervoor. Maar oeps… waar laat je die portemonnee en autosleutels, dat flesje water en je lipstick? In een tas, maar welke moet je kiezen? Er zijn enorm veel mooie tassen die je online voorbij ziet komen. Hier volgt een flinke hoeveelheid inspiratie. 

Kies gemakkelijk jouw handtas op basis van een aantal criteria

Op het gebied van handtassen is er een aantal criteria die je langs kunt gaan. We noemen ze hier: 

-wat draag je met je mee en moet in de tas passen?

-hoe groot moet de tas zijn?

-draag je deze in de hand, over de onderarm of wil je ook de mogelijkheid hebben de tas over je schouder te dragen?

-wil je een sportief of juist klassiek uiterlijk?

-moet de tas van leer zijn of van canvas of een ander materiaal?

-welke kleur moet de tas hebben?

-heb je de voorkeur voor een merk?

Op deze manier wordt het (online) zoeken naar een heerlijke zomertas zoveel makkelijk. Je kiest de juiste filters en dat maakt de keuze makkelijker. Er is nog altijd heel veel om uit te kiezen, maar je hoeft niet onnodig te scrollen. 

In de late uurtjes draag je een clutch

Ga je echt voor de late uurtjes dan wordt de zomerjurk al wat frivoler en worden de hakjes hoger. Het zou immers zomaar kunnen dat je nog in een café of dancing terecht komt. Die laatste zijn weer helemaal hip en wat is er mis met een dansje. 

Kies in dit geval voor een clutch. Dit zijn kleine stijlvolle tassen die prachtig staan bij een mooie avond-outfit. Sterker nog; ze zijn ervoor gemaakt. Of dat nu een jurk, broekpak of jumpsuit betreft. 

Veel celebs dragen clutches als ze de première van een film bezoeken. Dat wil al wat zeggen over de status van de clutch. Je draagt een clutch in je hand of je kiest voor een schouderband in de vorm van een goud- of zilverkleurige ketting bijvoorbeeld. 

Wat de criteria betreft kun je bovenstaand lijstje weer prima langslopen. De meeste merken bieden prachtige clutches aan. Aan jou de keuze. Fijne zomer! 

(Dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van Rodi Media)