Deze week volop Pret In Purmerend

Algemeen
Er wordt van alles getimmerd en geknutseld.
Er wordt van alles getimmerd en geknutseld. (Foto: Rodi Media/JB)

PURMEREND - Deze week vindt er weer Pret in Purmerend op het Kinderparadijs. Een kleine maand geleden besloten de medewerkers en vrijwilligers om het evenement door te laten gaan voor al die kinderen die in deze Coronatijd wel wat leuks kunnen gebruiken. "Het was best spannend, want zouden we alles rond krijgen in zo'n korte tijd", aldus Miranda van den Berge van Clup Welzijn namens de organisatie. 

Ruim 75 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar creëren deze week hun eigen vakantieparadijs. Er was nog niets. Ze bedenken en maken alles zelf. Om ze te helpen zijn er kunstenaars, sportleraren, theatermakers en handige vrijwilligers aanwezig. Het thema van dit jaar is 'Into the future.

Wat ook niet onvermeld mag blijven is de grote hoeveelheid bedrijven die Pret in Purmerend een warm hart toedragen. Levensmiddelen en materialen, alles is gesponsord deze week en dat is zo'n korte tijd! "Wij zijn er heel erg blij mee!"

Pret in Purmerend is nog tot en met aanstaande vrijdag 10 juli op het speel- en activiteitenterrein aan het Trimpad; dagelijks tussen 10.00 en 16.00 uur.