Dit weekend gratis Zomer Golf Festijn bij BurgGolf

Algemeen
Dit weekend is er extra veel plezier te beleven op het golfcomplex van BurgGolf.
Dit weekend is er extra veel plezier te beleven op het golfcomplex van BurgGolf. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - De Nederlandse Golf Federatie (NGF) organiseert in samenwerking met BurgGolf Purmerend op zaterdag 11 en zondag 12 juli een gratis 'Zomer Golf Festijn' met als extraatje een groots Golf Fun Park. Een en ander vindt plaats bij BurgGolf aan de Westerweg 60 in Purmerend. 

Het doel van het golf familiefestijn is zoveel mogelijk kinderen aan het begin van hun zomervakantie gratis kennis te laten maken met golf. Het Fun Park bestaat uit 5 grote onderdelen waaronder Knots Golf, Hole in the Wall en een slag kooi. Golf is in deze 1,5 meter samenleving een ontzettend goede sport. Het is buiten, op 1,5 meter, niet blessuregevoelig en kan met de gehele familie beoefend worden; jong en oud. Opa’s en oma’s, vaders en moeders en kinderen kunnen dit met elkaar doen.

Er is een programma voor jong en oud. Voor de jongsten tot 18 jaar is er het Fun Park. Voor de jeugd en volwassenen die kennis willen maken met de sport, zijn er gratis proeflessen. Ook voor degenen die het al kunnen, en graag iemand mee wil nemen, is er de mogelijkheid samen deel te nemen aan de gratis lessen.

Behalve golf is er lekker eten met poffertjes, hotdogs en vanaf 14.00 uur is er een barbecue op het terras. Een gezellig uitje voor de gehele familie.

Uiteraard worden alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen zoals door de Veiligheids Regio Zaanstreek Waterland zijn voorgeschreven.

Gelukkig kan er ook met deze maatregelen plezierig met vrienden en familie golf gespeeld worden en deelgenomen aan het Fun Park en de gratis proeflessen. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van BurgGolf: www.burggolf.nl/nieuws of door te bellen met 0299 481 616.

Voor meer informatie over het evenement kan men bellen met Suzanne Rozema op 06 20 69 79 02.