Loftus Tandprothetiek, de specialist voor gebitsprothese

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

PURMEREND - Sinds dit jaar is Loftus Tandprothetiek gevestigd aan de Nieuwstraat 11A in Purmerend. Hier behandelt Frederick Loftus met veel passie zijn patiënten. Van het aanmeten tot vervaardigen van elke vorm van een uitneembare prothese is Frederick zelf verantwoordelijk. “Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook op nummer één”, vertelt Frederick. “Zo kunt u bij mij vaak direct geholpen worden, ook buiten reguliere openingstijden. Daarnaast worden er huisbezoeken gedaan bij mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk te komen.” 

Niet alleen vergoed de zorgverzekering een gebitsprothese voor 75% vanuit de basisverzekering, maar wordt dit ook iedere 5 jaar gedaan. “Mensen lopen vaak jaren met een gebit rond die eigenlijk aan vervanging toe is, puur uit gewoonte. Wat veel mensen niet weten is dat zij direct bij een tandprotheticus terecht kunnen zonder verwijzing.”  

Met meer dan 34 jaar ervaring en technische kennis weet Frederick dan ook een gepaste oplossing te bieden voor uw prothetische wensen. “U bent van harte welkom aan de Nieuwstraat 11A voor een vrijblijvend gesprek en advies met betrekking tot uw gebit. Voor een afspraak bel gerust 0299-676 882 of bezoek de website www.loftustandprothetiek.nl voor meer informatie.