Jumbo wordt vernieuwd

Partnerbijdrage
Bas (links) en Mark Bakker maken de Jumbo-vestiging nog leuker voor de klanten.
Bas (links) en Mark Bakker maken de Jumbo-vestiging nog leuker voor de klanten. (Foto: Rodi Media/MvS)

PURMEREND – Een meer logische routing, HEMA-artikelen, extra exotische producten en vers bereide maaltijden om mee naar huis te nemen. Jumbo gaat het nog leuker voor de klanten maken. Daarvoor moet de supermarkt aan het Gildeplein wel even – van zondagmiddag 6 tot donderdag 17 september – dicht voor een verbouwing. Maar ook daar zit een aantrekkelijke kant aan vast: zondag 6 september is het van 9.00 tot 13.00 uur uitverkoop: 50% korting op verse artikelen (behalve brood en bake off-producten).

Jumbo doet het landelijk goed – met 690 vestigingen is het de grootst groeiende supermarkt van Nederland – en ook de winkel op het Gildeplein draait uitstekend. Mark Bakker, samen met broer Bas eigenaar: “Goed gesorteerd. Dat horen we vaak terug van onze klanten. En dat klopt. We bieden veel keuze. Zo hebben we hier 120 soorten thee. En als klanten een product missen, mogen ze dat aangeven. Dan vullen we ons assortiment aan.”

Bij de tijd blijven

Volop reden voor tevredenheid dus. Gewoon alles zo laten dan maar? Nee, zo is het niet. Bas: ”We willen bij de tijd blijven. Bovendien is het een ongeschreven regel om na zeven jaar te verbouwen. Niet rigoureus overigens, het wordt een tussenfase.”

Nieuwe ingang

Toch gaan de klanten er zeker iets van merken. Sterker nog: het wordt er alleen maar leuker op. Er komt een nieuwe ingang. Na de verbouwing komen de klanten binnen bij de groente-afdeling en volgen ze een gunstiger routing. Want koop je avondeten, dan begin je bij het kiezen van groente en daar pas je het vlees en andere ingrediënten op aan. 

Toegevoegde waarde met HEMA-hoek

Nieuw is een HEMA-hoek. Jumbo gaat artikelen van het oer-Hollandse warenhuis verkopen en krijgt daarmee een toegevoegde waarde. Er is ook goed nieuws voor liefhebbers van de exotische keuken: er komen producten bij. En er is zeker goed nieuws voor klanten die niet altijd zin hebben om te koken, maar toch gezond willen eten: Jumbo gaat vers bereide maaltijden bieden. 

Zondag 6 september uitverkoop

h Om dat alles mogelijk te maken gaat de winkel anderhalve week dicht. Op zondag 6 september van 9.00 tot 13.00 uur is er eerst nog uitverkoop. Verse artikelen die nu eenmaal niet kunnen worden bewaard zijn tegen 50% korting verkrijgbaar. Profiteer daarvan. De korting geldt overigens niet voor brood en bake off-producten. 

Online bestellen blijft mogelijk

Om 13.00 uur gaat de winkel dicht en begint de verbouwing. En op donderdag 17 september om 8.00 uur zoeven de deuren van de vernieuwde Jumbo-vestiging weer open. Tijdens de verbouwing hoeft niemand overigens zonder Jumbo-producten te zitten. Online bestellen en thuis laten brengen blijft gewoon mogelijk. Reserveer wel op tijd.