Win nieuwste cd van Beste Zangers

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

REGIO - Een klein lichtpuntje in deze Coronaperiode: bezoekers van onze website kunnen de nieuwste cd van Beste Zangers winnen. Hoe? Heel simpel, door een mailtje te sturen naar redactiepurmerend@rodi.nl of een bericht achter te laten op onze Facebookpagina Rodi Purmerend.

Afgelopen jaar, nog voordat de Coronacrisis uibrak, zijn gastheren Nick & Simon samen met een crème de la crème aan artiesten vertrokken naar het altijd prachtige Ibiza. Jan Smit was op het moment van opnames, vanwege zijn gezondheid, niet in de gelegenheid om mee te reizen en het programma te presenteren.

Nick & Simon

Gelukkig konden zijn vrienden Nick & Simon te hulp schieten en namen zij een sprong in het diepe om de presentatie van het programma op zich te nemen. Met in elke aflevering prachtige liedjes van Stef Bos, Wulf, Diggy Dex, Miss Montreal, Tabitha, Milow en Susan & Freek.

Een lach en een traan

Samen met de Marcel Fisser Band zorgen deze artiesten met hun prachtige liedjes in Beste Zangers voor een lach en traan, vol verrassende, emotionele, bijzondere en mooie momenten. Op dit album staan de meest gevoelige en indrukwekkende nummers uit het populairste muziekprogramma van Nederland.

De cd-box komt tussen nu en twee weken uit. En wie weet heb jij ‘m als een van de eersten in huis door ons te laten weten dat je dit juweeltje graag wilt hebben.