Rabo ClubSupport van start

Algemeen
Stichting CarMar uit Volendam ontving vorig jaar een cheque met de hoogste waarde, namelijk € 3.912 voor de inrichting van hun tehuis.
Stichting CarMar uit Volendam ontving vorig jaar een cheque met de hoogste waarde, namelijk € 3.912 voor de inrichting van hun tehuis. Foto: Marco van Ammers

REGIO - Voor de meeste verenigingen en stichtingen is Rabo ClubSupport inmiddels een bekende campagne. Dit jaar stelt Rabobank Waterland en Omstreken € 125.000 beschikbaar voor clubs uit de regio Waterland en omgeving. Bijna 200 verenigingen en stichtingen hebben zich ingeschreven en nu is het aan de leden van Rabobank om te stemmen op hun favoriet club. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting.

Klanten die lid zijn van Rabobank Waterland en Omstreken kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete club wanneer die zich ingeschreven heeft. Stemmen kan tot 25 oktober. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, maximaal twee per club. Iedere stem is dus geld waard. Klanten kunnen eenvoudig en gratis lid worden van Rabobank Waterland en Omstreken, zodat ze in deze campagne hun stem nog uit kunnen brengen. Laat je stem niet verloren gaan, want de clubs kunnen het juist in deze tijd goed gebruiken!

Stemmen

Particuliere leden stemmen dit jaar gemakkelijk via de Rabo App of Rabo Online bankieren. Wel lid, maar maak je geen gebruik van de App of Online bankieren? Dan kun je uiteraard ook stemmen. Hiervoor kun je contact opnemen met Rabobank via telefoonnummer 0299- 410 310.

Vorig jaar

Vorig jaar hebben ruim 3.000 leden van Rabobank Waterland en Omstreken gestemd op de 195 deelnemende clubs. Op basis van deze stemmen heeft Stichting CarMar uit Volendam een cheque met de hoogste waarde, namelijk € 3.912 ontvangen voor de inrichting van het tehuis!. Ook de andere deelnemers kregen een mooie financiële bijdrage om hun doelen te bereiken.