Online Meet & Greet met staatssecretaris Mona Keijzer

Algemeen
Mona Keijzer, hier met Jaap Buijs van Kwakman, de winnaar van de VOWA-ondernemersprijs 2017.
Mona Keijzer, hier met Jaap Buijs van Kwakman, de winnaar van de VOWA-ondernemersprijs 2017. (Foto: (Archieffoto: Han Giskes ))

PURMEREND - Meet & Greet staatssecretaris Mona Keijzer. Die gelegenheid is er op vrijdag 30 oktober vanaf 17.00 uur. Het is een online evenement op touw gezet door Vrouwen in de Purmerendse Politiek (VIPP’s).

Heb je je als vrouw weleens afgevraagd of de politiek misschien iets voor jou is? Of ben je benieuwd hoe je raadslid, wethouder of Tweede Kamerlid kunt worden? Dan is deze Meet & Greet echt iets voor jou, zo luidt de oproep. Deelnemers kunnen vragen stellen aan Mona Keijzer.

“Als succesvolle vrouw in de politiek kan ze je alles vertellen over de route die zij heeft afgelegd heeft van raadslid, wethouder, Tweede Kamerlid naar Staatssecretaris. Of waarom het zo belangrijk is dat vrouwen actief zijn in de politiek”, zegt Manja van der Weit, die ooit het initiatief nam tot VIPPS en inmiddels alle vrouwelijke leden in de Purmerendse gemeenteraad naast zich weet. Inclusief wethouder Eveline Tijmstra die, hoe kan anders, de verbinding heeft gelegd met haar CDA-collega Mona Keijzer.

Meld je aan en stuur je vraag in! Deze kan gemaild worden naar vippspurmerend@hotmail.com De leukste vragen zal zij live beantwoorden.

Het programma op 30 oktober is als volgt. Om 17.00 opening en welkomstwoord door gespreksleider Natalie Saaf; daarna tot 17.35 uur vragen stellen aan de staatssecretaris; vervolgens neemt Mona Keijzer zelf het woord. Tenslotte stellen de vrouwelijke buddy’s van de politieke partijen zichzelf voor en is er gelegenheid om aan hen vragen te stellen.

Manja van der Weit tot slot: “VIPP’s wil vrouwen enthousiasmeren en activeren om politiek actief te worden. VIPP’s is niet verbonden aan specifieke partij. Wat bindt is dat alle politieke partijen graag meer vrouwen in de politiek actief zien.”